749 Nahkamaiharit Vibram ulkopohjalla

149,00 

Kokotaulukko

Suosittelemme valitsemaan yhden koon pienemmän kuin mitä normaalisti valitsisit. Muistathan että kokotaulukossa mainittu pituus on valmistajan ilmoittama kengän koko sisätilan pituus, joten varpaillesi kannattaa jättää extratilaa - huomioiden mm. tuplasukitus. Lisätietoja oikean koon valitsemisesta löydät Usein Kysytyt Kysymykset -artikkelistamme.

Eurooppalainen kokoCM
3624.5
3725.2
3825.8
3926.5
4027.2
4127.8
4228.5
4329.1
4429.7
4530.4
4631.1
4731.8
4832.5
4933.2
Samelinin mustat 749 Nahkamaiharit Vibram ulkopohjalla ovat Euroopassa valmistetut ja niihin kuuluu kahden vuoden takuu. Nämä saappaat on valmistettu vedenpitävästä sileästä krominahasta ja vuorattu kaksikerroksisella hengittävällä Cambrelle-kankaalla, mikä lisää mukavuutta. Nauhoitettava malli varmistaa turvallisen istuvuuden, ja saappaissa on kestävä kaksikerroksinen PU/kumipohja. Pistot kestävä välipohja tarjoaa lisäsuojaa. Saappaissa on myös legendaarinen Vibram-ulko­pohja, joka on maailman tunnetuimman ulkopohjatoimittajan valmistama ja se tarjoaa erinomaisen pidon kaikilla pinnoilla. Talvikäyttöön suunnitellut saappaat pitävät takaavat varmat ja turvalliset askeleet myös kylmissä olosuhteissa.

Niille jotka benchmarkkaavat maihareiden laatua sertifiointien mukaan; nämä maiharit on sertifioitu seuraavien standardien mukaan: O2, HI, CI, HRO, FO, SRC, WR, mikä takaa niiden täyttävän tiukat turvallisuus- ja suorituskykykriteerit.

759 Nahkasaappaat valmistaa Virossa yritys, jolla on pitkä historia sotilasluokan jalkineiden valmistajana, ja joihin useat NATO armeijat luottavat. Samelin on tehnyt myös yhteistyötä tunnettujen brändien, kuten Dr. Martensin ja Rossignolin kanssa ja valmistaa lisäksi armeijan maihinnousukenkiä Saksan, Suomen, Norjan, Latvian ja Viron NATO-joukoille. Voit siis luottaa kaikkien heidän valmistamansa saappaiden takaavan kestävän ja sotilasluokan laadun. Lisäksi ulkonäöstä – kuvat eivät tee näille oikeutta, vaan ne näyttävät erittäin päheiltä erityisesti livenä.

Koosta huomio: Nämä maiharit ovat suurikokoiset. Suosittelemme valitsemaan yhden koon pienemmän kuin mitä yleensä valitsisit (esim. jos käytät Nike-kokoa 41, meidän kokomme 40 on sinulle suurella todennäköisyydellä täydellinen istuvuus).

Valmistusmaa: Viro, Eurooppa

Toimitusaika: 2-4 työpäivää

• Ilmainen toimitus (& palautus ja vaihto) kaikillle yli 50€ tilauksille!
• Kaikilla kengillä on 2v takuu!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Returns

Toivomme aina, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä tilaamiinsa tuotteisiinsa. Valitettavasti kuitenkin joskus saamasi tuote ei vastaa sitä mitä olet odottanut, tai haluat jostain muusta syystä palauttaa tai vaihtaa tuotteen. Ota siinä tapauksessa yhteyttä asiakastukeen info@buutsit.fi ja liitä mukaan tilausnumerosi, niin otamme yhteyttä sinuun 1-3 työpäivän kuluessa. Tuotteen palauttaminen on asiakkaillemme ilmaista.

Huom: Otamme palautuksen vastaan vain, jos;

  • Tuote lähetetään meille takaisin 30 päivän kuluessa tilauspäivästä
  • Tuote on käyttämätön ja ehjä
  • Kaikki etiketit ovat edelleen kiinni tuotteessa

Jos palautuksen yhteydessä käy ilmi että yllä mainitut palautusehdot eivät täyty, tuote palautetaan sinulle takaisin ilman hyvitystä. Näissä tapauksissa otamme sinuun suoraan yhteyttä sähköpostitse.